_DSC4634.jpg

Sarphati Media (Producties) is een onafhankelijk mediabedrijf en produceert televisieprogramma’s voor zowel publieke als commerciële omroepen. Het aanbod varieert van eigentijdse talkshows tot culturele reportageseries; van politieke series  tot muziekprogramma’s; van historische tot sportdocumentaires. 

De informatieve programma’s hebben een prikkelende en regelmatig entertainende toon. Kwaliteit is een vereiste, human interest en maatschappelijke relevantie is een belangrijke waarde. 

De televisieprogramma's van Sarphati Media zijn vaak 'personality-driven', dus ontwikkeld met en rond sprankelende persoonlijkheden en bevlogen vertellers.

 

Het bedrijf werd opgericht in 2011 door Harry de Winter en Gijs van de Westelaken.  Tegenwoordig ligt de dagelijkse leiding en ontwikkeling van projecten in handen van producent Erica Reijmerink die eind 2011 in dienst kwam bij het productiebedrijf en na een aantal jaar partner werd toen Gijs van de Westelaken zich terugtrok. Harry de Winter nam begin 2020 afscheid als producent.