top of page

Over  ONS

SARPHATI MEDIA PRODUCTIES

 

Bij Sarphati Media Producties staat passie voor het maken van boeiende programma’s en het vertellen van visuele verhalen centraal.

Daarbij richten we ons op verschillende genres en op verschillende doelgroepen.

Met veel plezier produceren we programma’s voor publieke en commerciële omroepen en de welbekende streamingsdiensten. Dit doen we vooral voor Nederland maar ook voor het buitenland. 

 

Van ontwikkeling tot oplevering staat Sarphati Media Producties bekend als een kwalitatief hoogwaardig bedrijf waar ook veel onafhankelijke makers onderdak vinden met hun projecten. We ontwikkelen en produceren een gevarieerd aanbod van documentaires en televisieseries waarbij we altijd zoeken naar bevlogen en inspirerende manieren om relevante onderwerpen voor het voetlicht te brengen.

Of het gaat om true crime of geschiedenis; culturele of human interest- series; we laten de kijker graag meedenken en hopen door maatschappelijk relevante programma’s te maken nieuwe inzichten te geven aan de kijker. 

Om verbinding te zoeken met onze producties denken we ook in termen als multi- en cross-mediaal. En dat doen we vanuit de gedachte om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, te inspireren en te informeren.

 

 

Kenwaarden zijn dan ook: prikkelend, impactvol en nieuwsgierig. 

_DSC4634.jpg.webp

Erica Reijmerink

Producent

IMG_2802_edited.jpg

Harold Lamme

Uitvoerend Producent

bottom of page